2020. január 16-án, csütörtökön 11 órától tervezi a Híd-klub következő foglalkozását. A tervezett témánk a téli madáretetés (és itatás) szakszerű módja, majd kis barátainknak adunk is az előkészített eleségből.

 

A Híd-klub következő foglalkozása 2020. február 18-án, 13 órakor kezdődik a szokásos helyszínen. Szabó Gina klubvezető a résztvevőkkel a februári neves napokról beszélget majd: szó lesz természetesen a farsangról, de azon kívül a Bálint-napról és a Betegek világnapjáról is. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a rendezvényre!   

 

MEGHÍVÓ

A Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület, mint a kedvezményezett és a Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ, mint konzorciumi partner az Emberi Erőforrások Minisztériuma EU Fejlesztések végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság támogatásával az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretén belül Koroncón 2018. 01. 01. és 2020. 06. 30. között a társadalmi kohézió erősítése érdekében az egyházak és a civil szervezet közösségek fejlesztésére irányuló programokat valósít meg.

A Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ tisztelettel meghívja Önt a projekt 2020.01.17. napján megvalósuló 4. Esélyegyenlőségi Napjára.

Az Esélyegyenlőségi nap időpontja: 2020. január 17. (péntek) 9:00 – 15:00

Helyszín: Koroncói Szolgáltatóház (9133 Koroncó, Rákóczi u. 46.)

PROGRAM:

9:00 – 09:45                      REGISZTRÁCIÓ

9:45 – 10.00                      KÖSZÖNTŐK
                                        RADICSNÉ KINCSES MÁRIA polgármester asszony köszöntőbeszéde
                                        JAKUS LÁSZLÓ elnök köszöntőbeszéde

10:00 – 12:30                   Carlo Párizsban c. színházi-nevelési program bemutatása SZÍNHÁZI ELŐADÁSSAL

12:30 – 15:00                    Kötetlen beszélgetés az előadás színészeivel, a módszer megismerése, tapasztalatok ismertetése

 

Arra készülünk, hogy a 2019-es esztendő utolsó Híd-klubján összefoglaljuk az év eseményeit. Közös tea- és süteményfogyasztás mellett fogalmazzuk majd meg a következő évi ötleteket, majd a klubfoglalkozás második felében a karácsonyi ünnepekre hangolódunk rá. Énekléssel, történetek elmesélésével, verseléssel igyekszünk majd szebbé tenni a klubban együtt töltött időt. Szalai Lászlóné szakmai vezető az ünnepi ételek elkészítéséhez ad tanácsokat, Bodor Barbar és Szabó Gina pedig a mézeskalács elkészítésének fortélyairól beszél. (Például arra is keresik a választ, hogy milyen mézet alkalmazzunk a sütéshez?)  Zárásként Wass Albert Karácsonyi mese című művét készül felolvasni Szabó Gina klubvezető.